Ganz novi festival usvaja ganz nove fotografe i poziva na 3 besplatne radionice!


USVAJAMO MLADE FOTOGRAFE!

Kultura promjene SC-a nastavlja s usvajanjem mladih umjetnika, ali ovog puta u fokusu su mladi fotografi i oni/one koji to tek žele postati!

Pozivaju se studenti fotografije, likovnih umjetnosti, filma, ali i ostalih fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, koji se za fotografiju zanimaju, o njoj misle, njome se bave i oduševljavaju, da se do 14. rujna prijave na natječaj Ganz novog festivala – Usvajamo mlade fotografe!

Pridružite nam se u zabilježavanju četvrtog izdanja Ganz novog festivala fotografiranjem festivalskih predstava, instalacija, koncerata i atmosfere. Najbolje fotografije, odnosno fotografi/kinje, dobit će priliku za rad u novoj kulturnoj sezoni SC-a uz mentorsku podršku dugogodišnjeg fotografa Kulture promjene i medijskog umjetnika Damira Žižića. Procedura je sljedeća:

-              prijavite se na fotkamsc@gmail.com do 14.9. u ponoć (dovoljno je poslati par rečenica o sebi, zašto želite sudjelovati i kontakt)

-              zatim vam šaljemo upute za fotkanje (programe, satnice, pravila)

-              u periodu od 17.9. zaključno s 22.9. u ponoć šaljete nam fotke s Ganza

-              nakon toga Kultura promjene odabire naj fotke i kontaktira njihove autore

-              1.10. počinje jednomjesečna rezidencija odabranih fotografa u SC-u uz mentorsko vodstvo Damira Žižića

-              1.11. Kultura promjene usvaja dva ganz nova fotografa za rad u SC-u!

Jedini uvjeti su da ste student/ica te da imate osnovnu fotografsku opremu. Navalite na tipkovnice i vidimo se na Ganzu!

usvajamo mlade fotografe